Избран за кмет на кметство на с.Леденик

Антон Тодоров Кръстев

66

Биография

1. Биография:

Към момента съм кмет на Кметство село Леденик, Община Велико Търново.
Магистър по счетоводство и контрол от СА „Д. А. Ценов“ – Свищов; Магистър по специалност „Археология“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“- В. Търново.
38 годишен, неженен, живея на семейни начала, имам един син – Теодор, който е на 2 години.

 

2. Моята тема:

  • Децентрализация на Община Велико Търново по отношение на населените места. Самостоятелност и възможност за участие в европейските програми без да сме под шапката на голямата община.
  • Разширение в развитието на туризма извън градския център и включване на населените места в една самостоятелна карта /култура, история, археология, природа и др./
  • Възможност за кандидатстване на ученици и деца за детските градини и ясли на жителите на селата, като се въведат квоти, което ще допринесе до заселване на повече млади хора по селата.

 

3. Участие в граждански инициативи и предишен опит в управление:

Член съм на Сдружение „За Леденик“ от 2007 до 2017 г. Участвах в местните избори през 2015 г. като кандидат за кмет. От тогава съм кмет на Кметство село Леденик. Работя по редица проекти за развитието на инфраструктурата и благоустройството на Леденик.

 

4. Защо се включвам в битката за с. Леденик?

Обичам сериозните неща и хора, а особено такива с потенциал. Считам, че Демократична България тепърва ще се налага на политическия хоризонт и ще бъде един пример за демократично и честно управление. Уважавам хората, които подават ръка и са откровени, гледат те с искри в очите и възгледите и идеите им съвпадат или са прекалено близки с моите.


			
			
			
			
		

Документи

Няма публикации.