Кандидат за общински съветник

д-р Христо Димитров Димитров

Преференция №115.
66

Биография

1. Биография:

Роден съм през 1967 г. Семеен съм с две големи деца. Завършил съм медицина в Медицински университет - Плевен през 1993 г., специалност Обща медицина през 2006 г. и докторантура по Обща медицина през 2019 г. в Пловдив. Общопрактикуващ лекар съм от 2000 г.

 

2. Моята тема:

Обществено здраве – чистота на въздуха, ограничаване на шума, регулиране и извеждане на автомобилния трафик извън обществените зони. Чиста, безопасна и достъпна за гражданите и гостите на Велико Търново околна среда.

 

3. Участие в граждански инициативи и предишен опит в управление:

Председател на Управителния съвет на Районната колегия на Българския лекарски съюз – Велико Търново, както и съм Председател на Управителния съвет на Сдружение на общопрактикуващите лекари – Велико Търново. Замаместник председател съм на Управителния съвет на Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България.

 

4. Защо се включвам в битката за Търново?

Велико Търново заслужава прозрачност в управлението, основана на личната отговорност и участие на всеки негов гражданин. Определяне на важните за всички граждани на общината цели в здравната и социална област, изготвяне, приемане и изпълнение на необходимите за това програми.

Позицията и действията на Да, България и Демократична България отговарят на представите ми за посоката на развитие, за целите и на начините, чрез които те могат да бъдат постигнати. Ето защо мисля, че ще бъда полезен като част от групата на Да, България и Демократична България в Общински Съвет – Велико Търново.

Документи

Няма публикации.