Кандидат за общински съветник

Красимир Антонов Труфев

Преференция №108.
66

Биография

1. Биография:

На 34 години съм, от град Велико Търново, женен съм. Завършил съм във ВТУ Св. Св. Кирил и Методий Бакалавър - стопанско управление - мениджмънт. Магистратура отново във ВТУ, която е по счетоводство и контрол.  Близо 10 години работя на различни ръководни позиции в международни фирми. Работил съм и в чужбина, но реших да се върна в България. В момента съм оперативен мениджър и ръководя регионалните мениджъри. 

2.Моята тема:

Основната тема, по която бих работил като общински съветник от групата на Демократична България, е инфраструктурното развитие на Велико Търново. Усилията ми ще са насочени и към подобряването на градската среда и превръщането на Велико Търново в зелен град. 

3.Участие в граждански инициативи и предишен опит в управление:

През последните 6 години заемам високи управленски и ръководни позиции в частния сектор. Имам сериозен опит в управлението на екипи, разработването и реализирането на проекти и мениджмънт. 

4.Защо се включвам в битката за Велико Търново?

Виждам в Демократична България моя инструмент за развитието на града. Споделям изцяло ценностите и политиките на обединението, и вярвам, че заедно можем да дадем нов тласък на развитието на града.

Документи

Няма публикации.