Кандидат за общински съветник

Сева Тони Памукчиева

Преференция №107.
66

Биография

1.Биография:

Завършила съм Американския колеж във Велико Търново, а след това право във Великотърновския университет. По време на обучението си участвах в различни научни студентски програми. В продължение на една година бях стажант в администрацията на Парламента, където се занимавах с изготвянето на законодателни проучвания, анализиращи нормативни актове на държавите от ЕС. Моята работа се фокусира върху немскоезичното законодателство. Преминах обучение по програма Еразъм в Университета в Трир, Германия. Бях част е от първия отбор на ВТУ в най-голямото състезание по международен търговски арбитраж в света, а днес съм част от екипа треньори. Адвокат съм от Великотърновската адвокатска колегия, практикувам в областта на гражданското право и процес и въпросите, свързани с правото в сферата на земеделието. Член съм на Изпълнителния съвет е на Местната организация на Да, България! във Велико Търново и съм член на Националния съвет на Да, България!. Участвам в тематична работна група по Правосъдие. Владея английски и немски език.

В кампанията за Европейските избори 2019 бях кандидат на Демократична България от квотата на Да, България.

 

 2. Моята тема:

  •  Съхраняване на кулурно-историческото наследство.
  • Електронизация на всички предоставяни от Общината Велико Търново услуги.
  • Пълноценно ангажиране на гражданите в управлението и максимално възползване от енергията на граждански активните хора във Велико Търново. 

 

3. Участие в граждански инициативи и предишен опит в управление:

Участвала съм в граждански инициативи във Велико Търново по темата Реформа на съдебната система.

Ангажирам се с организирането на срещи, които имат за цел да повишат гражданския диалог във Велико Търново.

Първият председател на МО на Да, България във Велико Търново.

Член съм на Националния съвет на Да, България.

Бях кандидат за представител на България в Европейския парламент от листата на Демократична България на изборите през 2019 г.

 

4. Защо се включвам в битката за Велико Търново?

Вярвам, че в общинския съвет трябва да има млади и активни хора, които са мотивирани да работят за подобряването на качеството на живота на гражданите в Търново. Управлението в града може и трябва да бъде много по-отворен към гражданите си. Да черпи идеи от пъстротата и разнообразието на това, което прави Велико Търново вълшебен и неповторим град. 

Документи

Няма публикации.