Кандидат за общински съветник

Светла Недева Йорданова

Преференция №105.
66

Биография

1. Биография:

Родена съм в гр. Плевен. Средното си образование завършвам в Хуманитарна гимназия „Анастасия Димитрова” в специализирана паралелка по философия. През 2000г. се дипломирам в СУ "Св.Климент Охридски" като магистър по Философия и втора специалност Сурдопедагогика.
От 1999г. живея и работя във Велико Търново като треньор по шахмат към Шахматен клуб "Етър". Завърших Следдиплномна квалификация към Националната спортна академия по шахмат. Дипломиран треньор съм към международната организация ФИДЕ. И съм международен съдия по шахмат и международен майстор за жени. Шампион на страната при жените за 2015г. Многократен медалист от национални и международни турнири. Изявявам се и като организатор на различни прояви в областта на спорта.
Владея английски и руски език. Семейна съм.

 

2. Моята тема:

Подкрепа за младите таланти от Велико Търново и областта, чрез развитието на дейности и инициативи в сферата на културата, изкуството и спорта.

 

3. Участие в граждански инициативи и предишен опит в управление:

Член и наблюдател към БСЧИ през 1996-2000г.
Кандидат за народен представител от листата на Реформаторски Блок през 2017г.
Ръководител на български делегации на световни и европейски първенства по шахмат.

 

4. Защо се включвам в битката за Велико Търново?

Разполагам с компетентности в специфична сфера, чрез които бих допринесла за превръщането на Община Велико Търново в по-добро място за живот. Умея да работя в екип, имам нужната мотивация и енергия. Член съм на БЗНС, който не е част от коалицията Демократична България, но считам, че с участието си в листата давам възможност за разширяване на електоралната подкрепа. Същевременно споделям ценностите и политическата ориентация на коалицията.

Документи

Няма публикации.