Кандидат за общински съветник

Виолета Бориславова Христова

Преференция №114.
66

Биография

1.Биография:

Родена съм в град Велико Търново. Завършила съм висшето си образование във Великотърновски университет “Св. Св. Кирил и Методий”, със специалност ,,Стопанско управление''. Бивш състезател в Ханбален клуб “Етър 64” град Велико Търново. Свободното си време прекарвам със семейството и приятелите, обичам разходките сред природата.

 

2.Моята тема:

Ще работя за подобряване и развитие на инфраструктурата на град Велико Търново. Разработване на стратегия за грижа за бездомните животни на територията на града. Ще работя и за опазването на културно-историческото наследство, както и за обособяването на повече зелени площи и места за отдих.

 

3. Участие в граждански инициативи и предишен опит в управлението:

На местните избори през 2015 година бях кандидат за общински съветник от квотата на Демократи за силна България, работих активно в кампанията за популяризиране на идеите си за развитие на града.

 

4. Защо се включвам в битката за Велико Търново?

Вярвам, че Демократична България ще предостави на гражданите на Велико Търново истински инструмент за участие в управлението. Ще работя, заедно с останалите си колеги, за реализирането на по-добро и прозрачно управление на Велико Търново.

 

 

Документи

Няма публикации.