Кандидат за общински съветник

Владислав Димитров Иванов

Преференция №110.
66

Биография

1. Биография:

Роден съм през 1971 г. в град Свищов. Началното и основното си образование съм завършил в ОУ „Бачо Киро“ и СУ„Емилиян Станев", а средното през 1989 г. в ПМГ "Васил Друмев" във Велико Търново. През 1994 г. завърших специалност "Начална училищна педагогика" във Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий". 

Професионалният ми път започва като начален учител в ОУ „Васил Левски“ с. Леденик. От 2000 г. развивам собствен бизнес, занимаващ се с производство на керамични изделия. А от тази година развивам и нова дейност - производство на хранителни добавки за здравословен начин на живот.

Семеен съм, със съпругата ми имаме две деца.

 

2. Участие в граждански инициативи и предишен опит в управление:

Януари, 1990 до Декември 1992 година: активен член на СДС (Зелена Партия)

2016 - до настоящия момент: основател и член на "Да България". Член съм на ръководството на Местната организация във Велико Търново

 

3. Моята тема:

Велико Търново на хората / Open City – да направим града еднакво удобен и приятен за гражданите и за гостите му. Реорганизиране /подобряване/ създаване на нова физическа и дигитална инфраструктура, отговаряща на стандартите и технологичните възможности на 21 век. Да направим Велико Търново истински съвременен град, едновременно с това съхранявайки и развивайки уникалните му традиции и атмосфера. Задача трудна и отговорна, но от изключителна важност за настоящето и бъдещето на любимия ни град.

 

4. Защо се включвам в битката за Велико Търново?

Гласувам редовно от 30 години. За съжаление за целия този период не мога да посоча пример за високо или поне удовлетворително качество на управление на община Велико Търново. Слабостите, типични за предишни управляващи екипи, като отсъствието на визия, често съчетано с не особено чисти управленски практики са особено явни в последните два мандата. Направеното от настоящата администрация в последните 2-3 години окончателно преля чашата на търпението ми, като гражданин не съм в състояние повече да търпя пропиляването и унищожаването на потенциала на града, на уникалната му атмосфера, културни и природни дадености.

Документи

Няма публикации.